Jivaros Consulting

– Uw IT Consulting Partner –

ZAKELIJKE VAARDIGHEDEN

 • Project Management

  Een pragmatische aanpak blijft de beste manier om de behoeften en kenmerken van de klant te respecteren. Dankzij ons team van programma- en projectmanagers, die zowel gecertificeerd als ervaren zijn, bieden wij hoogwaardige diensten op basis van methodologieën, zoals Prince2 of SCRUM.

 • Business Analyst

  Ons Business Analysts team heeft bewezen expertise in het beheren van vereisten en het ontwerpen van oplossingen die rechtstreeks verband houden met de belangrijkste strategische, organisatorische en hervormingsprogramma’s op het gebied van IT. Al onze specialisten zijn getraind volgens de huidige normen en hebben de nodige certificaties.

 • Functioneel Analyst

  Onze functionele analisten zijn er om uw behoeften te begrijpen. Om ze te begrijpen binnen uw context om technische oplossingen aan te reiken die zijn aangepast aan uw specifieke eigenschappen en verwachtingen. Jivaros vertrouwt op zijn professionals, gedreven door de wil om de beste organisatie te bouwen.

SECTOR SPECIALISATIES

 • Financiele sector

  Handelsplatforms, instrumenten voor prijszetting, het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties, back office management … Bedrijven in de financiële sector worden geconfronteerd met complexe zakelijke en IT-uitdagingen.

 • Bank

  Omwille van de voortdurende veranderingen in de banksector door de digitalisering moet het IT consulting bedrijf zich bewust zijn van de laatste innovaties om betrouwbare en vernieuwende diensten aan bedrijven te bieden, hun concurrentievermogen en prestaties te vergroten, de operationele kosten te optimaliseren of ook om interne en externe risico’s te beheersen en te verminderen..

 • Energie & Nutsbedrijven

  De spelers in de energiesector ervaren diepgaande veranderingen die voortvloeien uit de uitdagingen van de energieovergang, de continuïteit van de bevoorrading en het concurrentievermogen van de economie. Technologische ontwikkelingen vormen echte kansen in het licht van deze problemen, die ook voortvloeien uit de noodzaak om de veiligheid te versterken en de investeringsprojecten beter te controleren.

Jivaros Actualiteit